Region: Austria
Success
Health

Zorg eindelijk voor een duidelijk rookverbod in openbare ruimte Europa is al jaren bezig

Petitioner not public
Petition is directed to
Sebastian Kurz, ÖVP, FPÖ
468,765
Petition has contributed to the success
  1. Launched 2017
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Success

The petition was successful!

Het Berliner model ken ik niet Maar wat ik er van lees is het een puinhoop waar iedereen Maar gewoon door rrookt. Oostenrijk had eindelijk een beetje bij de rest van Europa kunnen aan sluiten Maar kom niet aan de rokers.

Reason

Hoeveel jaren zijn de niet rokers al in de weer om ook in gezonde ruimtes te kunnen leven, Rokers zijn zo verslaaft dat zodra ze Buiten komen al gelijk voor de deur weer moeten roken ook bij de uitgang van een ziekenhuis in Nederland is daar nu sprake dat ook bij de uitgang van het ziekenhuis een rookverbod geldt Maar daar is Oostenrijk nog ver van weg. Laat staan dat roeken ook verboden gaat worden op Terrassen Maar als er een stgreng rookverbod is heeft dit ook invloed op het roken op straat en Terrassen dan wordt het merkbaar dat daar ook het roken minder wordt Maar eest werkelijk vasrhouden aan een veel strenger rookverbod.

Thank you for your support

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now