Rajon : Graz
Mirëqenie

Gegen Missstände im Gemeindebau!

Peticioni drejtohet tek
Gemeinderat
76
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar maj 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. paraqitja në 01/07/2022
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

27.6.22, 4:38 e paradites GMT-4

Verlängerung der Petition auf Grund neuer Strategie bzw. des dahinterstehenden Projektes


Neues Zeichnungsende: 30.09.2022
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 63


Më shumë për temën Mirëqenie

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani