Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Jede Ausdünnung der medizinischen Versorgung inklusive spitzenmedizinischer Leistungen kann bei gleichzeitig massiver Steigerung von Wohnbau und Bevölkerungszahlen nur ein Schildbürgerstreich sein. Wo bleibt, bitte, bei solch absurden, politischen Entscheidungen der Hausverstand?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International