Soziales

V mene združenia Associazione Giovani Diabete di Bologna (Asociácia mladých diabetikov v Bologni), o potrebe jednotných usmernení a protokolov na liečbu cukrovky 1. typu

Associazione Giovani Diabete di Bologna - AGD
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched 15/01/2020

Predkladateľ petície žiada o zavedenie a dodržiavanie jednotných protokolov v súvislosti s diagnózou a liečbou cukrovky 1. typu na úrovni EÚ a na vnútroštátnej a regionálnej úrovni. Navrhuje okrem iného tieto opatrenia: hypoglykemické parametre ako súčasť osobného zdravotného záznamu jednotlivca, mapa znázorňujúca strediská pediatrickej pohotovostnej služby, hladiny cukru v krvi ako súčasť zdravotného protokolu, usmernenia pre včasné odhaľovanie, informačné a vzdelávacie kampane, špecializácia lekárov a zdravotníkov.

Thank you for your support, Associazione Giovani Diabete di Bologna - AGD