Uniós jog Bolgár Köztársaság általi állítólagos megsértéséről az úgynevezett fizetési meghagyásos eljárás révén

Petición a.

2 Firmas

Colecta terminada.

2 Firmas

Colecta terminada.

1. Iniciado 2019
  2. Colecta terminada.
  3. Preparar presentación.
  4. Diálogo con destinatario
  5. Decisión

Esta es una petición en línea Del Parlamento Europeo..

Expedición.
Esta petición también está disponible en Español. .

La petición está dirigida a: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

A petíció benyújtója kifogásolja a bolgár igazságszolgáltatási rendszer bolgár polgári törvénykönyv szerinti fizetési meghagyásos eljárásokkal kapcsolatos jogellenes gyakorlatát. A petíció benyújtója – egyéb jogsértések mellett – azt állítja, hogy a bolgár bíróságok nem alkalmazzák helyesen a nem vitatott követelésekre vonatkozó európai végrehajtható okirat létrehozásáról szóló 805/2004. számú rendeletet, valamint a fogyasztókkal kötött szerződésekben alkalmazott tisztességtelen feltételekről szóló 93/13/EGK irányelvet. A petíció benyújtója ezért az Európai Parlament intézkedését kéri a bolgár polgári törvénykönyv 410-417. cikke szerinti fizetési meghagyásos eljárásból eredő esetleges jogsértések tekintetében.

Enlace a la petición.

Imagen con código QR

Hoja desprendible con código QR

Descargar. (PDF)

Detalles de la petición

Petición iniciada: 24/09/2019
La petición termina: 23/09/2020
Región: Unión Europea
Categoría, Tema:

Todavía no hay un argumento PRO.

Todavía no hay un argumento CONTRA.

Ayudar a fortalecer la participación ciudadana. Queremos que se escuchen sus inquietudes sin dejar de ser independientes.

Promocione ahora.