Tony Venables ühenduse European Citizens Rights Involvement and Trust Foundation nimel kõikidele tõelise liikumisvabaduse ja Euroopa kodakondsuse tagamise kohta

Petitioner
2 supporters 2 in European Union

Collection finished

2 supporters 2 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja kinnitab, et liikumisvabadust, mis on ELi kõige populaarsem saavutus, ei tohiks enam pidada iseenesestmõistetavaks, võttes arvesse Brexitit ja äärmusrahvuslaste rünnakuid sisepiirideta Euroopa vastu. Tema arvates hakkavad need rünnakud õõnestama austust Euroopa õiguste ja vabaduste vastu, eelkõige piiriülest elamisõigust, sotsiaalkindlustust ja kutsekvalifikatsioonide tunnustamist. Petitsiooni esitaja mõistab samuti hukka müüride ja okastraatidega nn Euroopa kindluse ning nõuab piirideta Euroopa ruumi loomist, kus võetakse vastu varjupaigataotlejaid ja pagulasi. Muu hulgas kutsub petitsiooni esitaja Euroopa Parlamenti üles looma erikomisjoni, et vaadata läbi kõik Euroopa õiguste ja kodakondsusega seotud aspektid, eelkõige liikumisvabadus, õigus hääletada ja kandideerida kohalikel ja Euroopa Parlamendi valimistel, ning edendada informeeritud arutelu rände teemal.

Link to the petition

Image with QR code