0 supporters 0 in European Union

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul susține că companiile de transport cu camioane din Lituania și Polonia plătesc conducătorilor auto din afara UE un salariu mult mai mic decât conducătorilor auto din UE și că întocmesc, de asemenea, documente false cu privire la salariile lor. Petiționarul susține, de asemenea, că aceleași companii permit conducătorilor auto din afara UE să lucreze fără a avea certificarea necesară cu codul 95 pe permisul de conducere sau că obțin această certificare în mod ilegal, prin corupție, de la școlile de șoferi din Lituania și Polonia.

Link to the petition

Image with QR code