Versorgung

Par atšķirīgajām nitrātu koncentrācijas mērīšanas sistēmām Eiropā

E. W.
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka pēc Mēslošanas līdzekļu regulas pārskatīšanas Nitrātu direktīvas transponēšana ir aizkavējusies par vairākiem gadiem. Taču, viņaprāt, visā Eiropas Savienībā ir problēmas ar nitrātu koncentrācijas mērīšanas sistēmām, jo dalībvalstu monitoringa stacijās netiek izmantoti vieni un tie paši standarti un līdz ar to rezultātus nav iespējams viegli salīdzināt. Tas arī rada konkurences problēmas Eiropas lauksaimniecībā. Lūgumraksta iesniedzējs vēlas noskaidrot, kā ES garantēs mērījumu rezultātu salīdzināmību dalībvalstīs, vai ir zināms par mērīšanas sistēmu atšķirībām un vai ES regula par mērīšanas sistēmām varētu nodrošināt salīdzināmus rezultātus.

Thank you for your support, E. W.

openPetition international