Versorgung

Dėl skirtingų rūšių Europos nitratų matavimo sistemų

E. W.
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Peticijos pateikėjas tvirtina, kad dėl Trąšų reglamento peržiūros keletą metų vėluojama į nacionalinę teisę perkelti Nitratų direktyvą. Tačiau, jo manymu, Europos Sąjungoje yra vertinimo sistemų problemų, nes valstybių narių matavimo stotys naudoja skirtingus standartus, todėl nėra galimybių lengvai palyginti rezultatų. Dėl šios priežasties Europos žemės ūkyje taip pat kyla konkurencijos problemų. Peticijos pateikėjas domisi, kaip ES garantuos vertinimo rezultatų palyginamumą valstybėse narėse, ar informuojama apie matavimo sistemų skirtumus ir ar ES reglamentas dėl matavimo sistemų gali padėti gauti palyginamus rezultatus.

Thank you for your support, E. W.

openPetition international