Środowiska

Dėl to, kad būtų iš dalies pakeistas Ekologinio projektavimo reglamentas (1253/2014)

Petycja jest adresowana do
0 0 w Unia Europejska

Zbiórka zakończona

0 0 w Unia Europejska

Zbiórka zakończona

1. Rozpoczęty 2020
  2. Zbiórka zakończona
  3. Przygotuj zgłoszenie
  4. Dialog z odbiorcą
  5. Decyzja

To jest petycja internetowa Parlamentu Europejskiego .

przekazywanie

Peticijos pateikėjas teigia, kad pagal naująjį Ekologinio projektavimo reglamentą (1253/2014) seni vėdinimo įrenginiai, naudojami ir anglimis kūrenamose elektrinėse, turi būti pakeisti naujais. Tačiau nauji rinkoje esantys įrenginiai yra daug didesni už senuosius dėl geresnio jų veiksmingumo, o tai reiškia, kad neįmanoma taip paprastai pakeisti senų įrenginių naujais. Kita vertus, jo paties išrasti įrenginiai savo dydžiu tiktų ir suvartotų taip pat 70–90 proc. mažiau elektros energijos. Tačiau jo įrenginys neatitinka nurodyto reglamento, nes neužtikrina reikiamo ventiliatoriaus veiksmingumo. Klimato apsaugos tikslais, peticijos pateikėjas ragina iš dalies pakeisti Ekologinio projektavimo reglamentą, kad naują prietaisą būtų galima įrengti net ir tuo atveju, jei jis neužtikrina reikiamo ventiliatoriaus veiksmingumo, tačiau įrenginio gamintojas turėtų įrodyti, kad naujasis prietaisas gali sutaupyti bent 70 proc. elektros energijos.

Link do petycji

Obraz z kodem QR

Odrywana kartka z kodem QR

pobierać (PDF)

Brak argumentu ZA.

Nie ma jeszcze argumentu PRZECIW

Pomóż nam wzmocnić uczestnictwo obywateli. Chcemy, aby twoja petycja przyciągnęła uwagę i pozostała niezależna.

Wesprzyj teraz