Arsim

Non à la fermeture de classe à l'école élémentaire A.Couprie (La Chevrolière - 44)

Peticioni drejtohet tek
L'éducation nationale (en qualité de décisionnaire final)
400 Mbështetëse
80% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
400 Mbështetëse
80% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 12.02.2024
  2. Mbledhja akoma 3 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Jam dakord që të dhënat e mia të ruhen . Unë vendos se kush mund ta shohë mbështetjen time. Mund ta revokoj këtë pëlqim në çdo kohë .

 

La population de la Chevrolière augmente, la ville en couronne nantaise est dynamique et ses besoins pour les écoles publiques sont grandissants. A ce jour, l'Education Nationale étudie pourtant une fermeture de classe au sein de l'école élémentaire publique. Signons cette pétition pour soutenir l'école publique locale et contre la fermeture de classe !

arsye

L'école actuelle est déjà en limite de capacité. Cette mobilisation est donc importante pour éviter toute remise en cause des projets d'extension, pour assurer aux enfants et équipes pédagogiques un cadre d'enseignement adapté.

Lidhje me peticionin

Imazhi me kodin QR

Skedar gris me kod QR

download (PDF)

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja. Tek mjetet

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani