σχετικά με παρέμβαση της Jugendamt (γερμανικής υπηρεσίας μέριμνας παίδων και νέων) σε γαλλικό έδαφος

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Η αναφέρουσα ενημερώνει για την παρέμβαση εκπροσώπων της Jugendamt σε γαλλικό έδαφος, στην οικία της, δέκα έτη αφότου η οικογένεια εγκατέλειψε τη Γερμανία και τα γαλλικά δικαστήρια αποδέχθηκαν την επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς. Η οικογένεια ζει όλη μαζί στο Στρασβούργο. Ένα από τα παιδιά της οικογένειας έχει ήδη ενηλικιωθεί. Η αναφέρουσα ζητεί από την Επιτροπή Αναφορών να ακολουθήσει τις συστάσεις του ψηφίσματός της, της 29ης Νοεμβρίου 2018, σχετικά με τον ρόλο της Jugendamt. Επισημαίνει πόσο πολύ επηρεάστηκε από την επίσκεψη το ανήλικο παιδί της οικογένειας και αναγκάστηκε να ξαναζήσει το τραύμα που του δημιουργήθηκε πριν δέκα έτη όταν η Jugendamt το απομάκρυνε από την οικογένειά του και το τοποθέτησε σε ανάδοχη οικογένεια.

Link to the petition

Image with QR code