Umwelt

Privind un sistem de plată a unei garanții pentru țigarete și produsele din tutun pentru a descuraja aruncarea gunoaielor pe domeniul public

Eugen Hoppe-schultze
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul solicită o legislație europeană care să introducă un sistem de plată a unei garanții pentru țigări, produsele din tutun și țigaretele electronice, indicând astfel că plata unei garanții destul de mari ar acționa ca un mijloc eficient de descurajare a eliminării necorespunzătoare a mucurilor de țigară și a altor reziduuri de produse din tutun. Petiționarul nu înțelege de ce pentru reducerea mucurilor de țigară aruncate s-a stabilit doar un obiectiv de 80 % până în 2030, în timp ce paiele de băut urmează să fie interzise în totalitate.

Thank you for your support, Eugen Hoppe-schultze
pro