Privind retragerea anticipată a Regatului Unit din reuniunile la nivel înalt ale UE

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul consideră că decizia prim-ministrului britanic de a nu mai trimite, începând cu 1 septembrie 2019, funcționari din Regatul Unit la reuniuni la nivelul UE aduce atingere drepturilor cetățenilor britanici. Potrivit petiționarului, Regatul Unit a conferit dreptul său de vot președinției Consiliului UE. Petiționarul subliniază că deciziile luate la nivelul UE afectează în continuare cetățenii britanici, atât timp cât ieșirea Regatului Unit nu este un fapt. Petiționarul consideră că este discriminat în calitate de cetățean și își exprimă temerea că daunele legate de această absență, fie ea și temporară, pot fi ireparabile. Petiționarul solicită Parlamentului European să se asigure că Regatul Unit își reia obligațiile care îi revin în calitate de stat membru al UE.

Link to the petition

Image with QR code