Migration

Privind punerea în aplicare a Directivei 2003/86/CE a Consiliului privind dreptul la reîntregirea familiei în Slovenia

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul susține că legislația slovenă nu transpune în mod corespunzător Directiva 2003/86/CE a Consiliului privind dreptul la reîntregirea familiei. Petiționarul se referă în special la timpul de prelucrare și la întârzierile cu care autoritățile iau decizii cu privire la cererile de reîntregire a familiei și susține că din câte se pare se aplică un tratament universal, fără a se acorda atenția cuvenită circumstanțelor individuale, în special când este vizat interesul superior al minorilor afectați. Petiția pune întrebarea dacă Slovenia a transpus și a pus în aplicare în mod corespunzător directiva și dacă practica curentă este în conformitate cu jurisprudența relevantă pe această temă a Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Link to the petition

Image with QR code