Gesundheit

Bartha Laura Diana
  1. Launched 06/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Petiționara susține că endometrioza este o boală gravă larg răspândită, care afectează atât bărbații, cât și femeile. În opinia petiționarei, poate dura până la 15 ani pentru ca o persoană să fie diagnosticată ca suferind de această boală, deoarece afecțiunea nu este bine cunoscută de către medici, iar simptomele sale sunt considerate psihosomatice. Petiționara afirmă că endometrioza poate fi asociată cu un grad de invaliditate extrem de sever și solicită ca aceasta să fie considerată o boală incapacitantă, să se introducă un protocol îmbunătățit de diagnostic și metode de tratament holistice și să se asigure o acoperire mai amplă cu servicii de sănătate a persoanelor care suferă de această boală.

Thank you for your support, Bartha Laura Diana