Finanzen

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționara își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că prosoapele și scutecele au fost supuse la plata taxei TVA, și anume 22 %, ca și cum ar fi produse de lux. Aceasta subliniază, de asemenea, că alte produse, cum ar fi bricele și trufele, care sunt considerate bunuri esențiale, sunt supuse la o taxă TVA de 5 %. Acest lucru ar putea genera discriminare împotriva femeilor, a persoanelor în vârstă, a copiilor, a persoanelor cu dizabilități și a persoanelor care au mijloace financiare mai reduse. Prin urmare, petiționara solicită Uniunii Europene să ceară Italiei să elimine sau să reducă TVA-ul pentru aceste produse.

Thank you for your support, Eleonora Stancato
pro