Finanzen

от името на „Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система – Солидарност“, относно солидарността за потърпевшите от частни съдебни изпълнители и съдебната система в България

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Вносителят на петицията се оплаква от правоприлагането във връзка с исканията за плащане и от начина, по който те се уреждат от българските съдилища в съответствие с Гражданския процесуален кодекс на България. Вносителят на петицията твърди, че българските съдилища не прилагат правилно Регламент (ЕО) № 805/2004 за въвеждане на европейско изпълнително основание при безспорни вземания, Регламент № 1896/2006 за създаване на процедура за европейска заповед за плащане и Директива 93/13/ЕИО относно неравноправните клаузи в потребителските договори.

Thank you for your support, Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система - Солидарност

This petition has been translated into the following languages

pro

contra