NEWDEAL4EUROPE- KÜLÖNLEGES EURÓPAI TERV LÉTREHOZATALA a fenntartható fejlődés és a foglalkoztatás ÉRDEKÉBEN

Petitioner
Európai Bizottság
0 Supporters 0 in European Union
The petition was withdrawn by the petitioner
  1. Launched 2014
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

This is an European Citizens' Initiative.

forwarding

Egy közcélú befektetési program megteremtése annak érdekében, hogy Európa a tudásalapú társadalom fejlesztése, valamint különösképpen a fiatalok számára létrehozandó új munkahelyek létrehozatala által kikerüljön a válságból. - egy speciális Európai Uniós közcélú befektetési program létrehozatala az európai közjavak előállítására és finanszírozására (megújuló energia, kutatás és innováció, infrastrukturális hálózatok, ökológiai mezőgazdaság, környezetvédelem, valamint a kulturális örökség védelme); - egy speciális Európai Szolidaritási Alap létrehozatala, kifejezetten a fiatalok számára létesítendő új munkahelyek finanszírozására; - az európai költségvetés saját bevételi forrásainak növelése a pénzügyi tranzakciós adó, és a szén-dioxid kibocsátási adó bevezetése által.