Health

نامه سرگشاده به سازمان بهداشت جهانی در مورد شرایط بحرانی کنونی در ایران به دلیل همه گیری ویروس کرونا

سازمان بهداشت جهانی
81 Supporters
1% achieved 10.000 for collection target
  1. Launched 13/04/2020
  2. Collection yet 6 days
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

همه گیری جهانی ویروس کرونا در حال حاضر به مرحله ای نفس گیر رسیده است. و با اختلاف زیادی در کشور ایران بیش از هر کشور دیگری چالش برانگیز شده است. آمار رسمی داخلی اعلام شده در تاریخ دوازده آوریل نشان می دهد ۷۱،۷۸۷ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده و نیز ۴،۴۷۴ نفر به همین دلیل جان خود را از دست داده اند. هرچند آمار و ارقام اعلام شده به علت عدم شفافیت و عدم پوش خبری مناسب بیشتر از این اعداد تخمین زده می شود.

Reason

عدم توانایی و مدیریت در ساماندهی و اطلاع رسانی درست از طرف مسئولین ذیربط موجب توسعه غیر قابل کنترل این ویروس (Covid 19) در سراسر ایران گشته است. بجای آموزش راه های پیشگیری و تهیه امکانات لازمه، متاسفانه از سوی مدیران و مسئولین راه کتمان ابعاد گسترده این بحران از مردم ایران و جهان برگزیده شده است و موضوع را با مطرح کردن تئوری توطئه گسترش می دهند و پیامدهای جهانی "پاندمی" را نادیده می گیرند. گفتنی است قبل از شروع این بحران هم، سیستم بهداشتی و درمانی ایران به علت سیاست گذاری های غلط در شرایط نامطلوبی قرار داشت. به همین جهت در بسیاری از بیمارستان ها و مراکز درمانی در حال حاضر شرایط و امکانات کافی برای پذیرش بیماران و مداوای آنها وجود ندارد و اغلب هم به دلیل کمبود ابتدایی ترین تجهیزات و لوازم پزشکی است. کادردرمانی هم اکنون در صف اول این مبارزه با کمترین امکانات جهت نجات بیماران و کمک به آنها ایستاده است. همانطور که گفته شد پزشکان، پرستاران و کادربیمارستانی با کمبود امکانات و تجهیزات محافظتی در برابراین بیماری از قبیل ماسک و پوشش مناسب با پذیرش بالای خطر در ابتلا به این ویروس جان خود را درکف دست گذاشته و هر روز جزء قربانیان این بیماری هستند.

ما به عنوان انجمن های پزشکی مقیم کشور آلمان از سازمان بهداشت جهانی می خواهیم با توجه به شیوع گسترده این ویروس با استفاده از راههای بین المللی امکان ارسال تجهیزات و ضروریات پزشکی را برای ایران فراهم نمایند. در ضمن با توجه به عملکرد کانال های ارسالی تا کنون، از شما درخواست دارینم تا در ارسال، تحویل و پخش امکانات و تجهیزات درمانی و بهداشتی با کنترل و اداره مستقیم، ازشفافیت عملکرد نیروهای کمک کننده در ایران اطمینان حاصل شود. قبل ازآنکه شاهد فروش این تجهیزات و لوازم پزشکی در بازارهای سیاه و آزاد و با اهداف غیر قابل پیش بینی باشیم. و درآخر باید متذکر شویم که کنترل و درمان این بحران در ایران تنها با اتکا بر نیروهای داخلی میسر نمی باشد و بدون تردید به کمک جهانی نیازمندست. هم اکنون از این طریق از شما درخواست داریم که با اقدام فوری خود جان انسانها را نجات دهید.

This petition has been translated into the following languages

new language version

Why people sign

• on 19 Apr 2020

Transparent in Iran unmöglich

• on 16 Apr 2020

Iran könnte nach den USA als zweites gefährliches Epizentrum des Corona-Virus eingestuft werden.

• on 16 Apr 2020

Die Gesundheit aller Menschen ist wichtig und gleich zu stellen, unabhängig von der politischen Situation.

• on 16 Apr 2020

Weil iranisches Vold in dieser Zeit besondere Unterstutzung braucht.

• Not public Saryier

on 16 Apr 2020

The lives of the Iranian people are in danger and the government is not taking any fundamental action.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/namh-srgshadh-bh-sazman-bhdasht-jhany-dr-mwrd-shrayt-bhrany-knwny-dr-ayran-bh-dlyl-hmh-gyry-wyr-2/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET