Environment

Kodanikualgatuse „Wind Working Party“ nimel seoses tuuleenergia tootmisega Schleswig-Holsteinis ja eelkõige Dithmarschenis

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja on tuuleenergia tootmise vastu Schleswig-Holsteinis ja eelkõige Dithmarschenis. Hoolimata sellest, et ehitustööd põhimõtteliselt peatati, on tuuleturbiine juurde püstitatud ja need paiknevad liiga asulate lähedal. See on põhjustanud arvukalt negatiivseid mõjutusi kohalikele elanikele, sealhulgas terviseprobleeme. Lisaks on Schleswig-Holsteini elanikel Saksamaa kõrgeimad elektrihinnad. Petitsiooni esitaja nõuab tuuleparkide rajamise kohest peatamist Dithmarscheni piirkonnas, vähima kauguse, 1500 m tagamist asulate piiridest, Saksamaa energiatõhususe seaduse tühistamist, samuti elektrihinna vähendamist ja piirhinna kehtestamist.

Link to the petition

Image with QR code