حضورمحترم صدراعظم کشور جمهوری فدرال المان خانم دکتر آنگلا مرکل٫ ما از شما بعنوان صدراعظم کشور جمهوری فدرال المان درخواست میکنیم که روابط تجاری خود را با جمهوری اسلامی ایران شدیدا کاهش داده و مذاکرات را در راستای رعایت حقوق بشر آغاز کنید.

روابط اقتصادی جمهوری فدرال آلمان دولت ایران و فساد نخبگان و امرای دولت ایران رامستحکم می کند که نتیجه آن سرکوب ملت ایران و دلیل آنها برای فراربه کشور آلمان میباشد.

کلیساها، انجمن ها و انجمن های مسیحی با هزاران نفر از مقامات رسمی و افتخاری خود را متعهد کرده پناهندگان از کشورهای مختلف و با علل مختلف آمدن به آلمان را حمایت کنند. برتری منافع اقتصادی بر موضوع حقوق بشرباعث ازدیاد فرار ایرانیان بعنوان پناهنده از ایران به کشور آلمان میگردد. این افراد پناهنده از ایران، کردستان، افغانستان و سوریه میهن خود را دوست دارند و مایلند و می خواهند در اسرع وقت به آغوش خانواده ها و دوستان خود بازگردند. منبع: www.proasyl.de/thema/fakten-zahlen-argumente/ www.proasyl.de/hintergrund/asyl-in-zahlen-2016/

ما ازرژیم جمهوری فدرال آلمان خواستار محدودیت همکاری تجاری با رژیم ایران ٬ شروع مذاکرات در راستای رعایت حقوق بشروآزادی زندانیان مسیحی٫مسلمانان سنی ٬ بهایی ٬دراویش و دگر اندیشان و توقف دلایل فرار ایرانیان به آلمان که در جهت منافع آلمان نیز هست٬میباشیم.

سیاست فعلی دولت فدرال آلمان با ایران بهره بری اقتصادی را برای اروپا ترویج داده و تروریسم و دلایل فرار پناهندگان از کشورشان را نیز مساعد میکند.

لطفا سیاست همکاری با ایران را تغییر دهید و از بازگشت امن ایرانیان به کشورشان و احترام به حقوق بشر 80 میلیون نفر در ایران حمایت کنید !

Reason

سازمان عفو بین الملل درباره تبعیض، فقرزایی و حاشیه راندن اقلیت های قومی در ایران گزارش هایی میدهد. مقامات رژیم اسلامی ایران به احتیاجات اقتصادی مناطقی که این اقلیت ها زندگی می کنند، بی توجه هستند. این افراد دارای آب آشامیدنی، برق، مدارس و امکانات بهداشتی نیستند. در استان های فقیرنشین، میزان بی سوادی دختران و مرگ و میر کودکان بسیار زیاد است. منبع: www.amnesty.de/annualreport/2018/iran

ایران مطابق شاخص ردیابی جهانی مسیحیان فراری ازطرف سازمان بین المللی ( اوپن دورز ) در اذیت و آذار مسیحیان در رتبه دهم قرار دارد. منبع: www.opendoors.de/christenverfolgung/weltverfolgorgindex/laenderprofile/2018/iran

اقلیت ها به طور گسترده تحت ستم قرار گرفته و حتی بیش از بقیه جمعیت مردم رنج می برند. هزاران نفر از آنها در زندان ها تحت شکنجه واعدام قرار دارند. بی عدالتی اجتماعی، سرکوب زنان، فساد اداری امرای مستبد و سرکوبگر دستگاه دولت از مهم ترین مسائل جامعه منکوب شده ایران است.

سیستم حقوقی درایران فاسد است و خودسرانه عمل می کند، مانند مورد دستگیری مریم رستم پور و مرضیه امیری، دو زن مسیحی مسلمان زاده، که به اتهام تغییر دین زندان آنان نه ماه به طول انجامید که هنوزاز عواقب آن رنج می برند. منبع : www.youtube.com/watch?v=vH_12pxMnM0

درآمد سالانه معاملات نفتی در ایران بین 30 تا 40 میلیارد دلار است و همراه با درآمد سالانه توافق هسته ای حدود 10 میلیارد دلارکه جمیعا ارزش آن بین 40 تا 50 میلیارد دلارمیباشد.

بیشتر این پول برای سوریه، عراق و یمن صرف میشودوملت ایران منافعی از آن ندارد. این پول برای حمایت از اسلامگرایان سوریه و حمایت از گروه های تروریستی بهره برداری میشود.

15میلیارد دلار سالانه برای ساخت و نگهداری پایگاه های نظامی در سوریه ، گروه های تروریستی اسلامی نظیر حماس (لبنان)، جهاد اسلامی (فلسطین)، طالبان، شبه نظامیان شیعه اسلامی در عراق، حزب الله در لبنان، گروه های رادیکال در آفریقا، شیعیان حوثی سیاسی-نظامی در یمن، ساخت یک کارخانه موشک در یمن و استقرار سربازان ایرانی در سوریه، عراق و یمن صرف می شود و سکوت غرب باعث تشویق رژیم ایران گشته بطوری که برای رسیدن اهداف وغنی سازی خود ادامه می دهد.

منبع: Voice of Amerika, Mehdi Falah: www.youtube.com/watch?v=xdY34IjR1gM, Korruption in der iranischen Elite: www.rundschau-online.de/politik/korruption-iranische-elite-haeuft-vermoegen-an---usa-heizt-debatte-an-31038606

This petition has already been translated into the following languages

new language version

pro

contra

Why people sign

• Saeed ahmadi Oberndorf

on 19 Oct 2018

رژيم خونخوار آخوندي مردم رو ميكشن و حقوق بشر در ايران هميشه نقض ميشود، برادران ايماندار مسيحي مان از دست رژيم خونخوار در امان نيستند، و در چنگال استبداد آخوندي در زندانهاي رژيم هستن. در ایران هیچ آزادی مذهبی وجود ندارد، حتی برای مسلمانان، بویژه خیلی کمتر برای مسیحیان و اقلیت های دیگر مانند بهایی، درویش ها، دگر اندیشان و دگرباوران.

• Ba s Cuxhaven

on 12 Oct 2018

Weil ibc bin iraner und habe sorgr für mein Volks

• Shadi ziksari ,Groß-Zimmern

on 11 Oct 2018

Volksrechte

• Nicht öffentlich Randweg Oost

on 06 Oct 2018

I'm new Christian came from Islam & I have escape from Iran because my religion change is forbidden . My wife and daughters haven't personal freedom. All of government are Thief. Leaders are man killer. The intelligent Young's are in the prisons or escape from the country.

• on 03 Oct 2018

Weil mir allgemein das Menschenrecht wichtig ist.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/drkhwast-tjdyd-nzr-azalman-bray-kahsh-rwabt-tjary-baayran-w-brgzary-mdhakrat-hqwq-bshr/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET