Arbeit

De cetățenie italiană, privind recunoașterea calificărilor profesionale ale inspectorilor de muncă în Italia

A. R.
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul denunță diferențele considerabile de remunerare, pentru aceeași muncă, între inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Național al Muncii, o nouă agenție aflată sub controlul Ministerului Muncii și al Politicilor Sociale, și inspectorii de muncă din cadrul agențiilor de asigurări sociale INPS (pensii) și INAIL (accidente de muncă).El menționează Rezoluția Parlamentului European din 14 ianuarie 2014 referitoare la inspecțiile eficace la locul de muncă ca strategii de îmbunătățire a condițiilor de muncă în Europa și solicită ca toți inspectorii de muncă să fie remunerați egal.

Thank you for your support, A. R.