Befogadó Európa vagyunk - Segítenénk!

Petitioner not public
Európai Bizottság
0 supporters 0 in European Union

Petition process is finished

0 supporters 0 in European Union

Petition process is finished

1. Launched 2018
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Finished

This is an European Citizens' Initiative.

Európa kormányainak nehézséget okoz a migráció kezelése. Mi, európai polgárok több millióan vagyunk, akik eddig is segítettünk, és a jövőben is segítenénk a rászorulókon. Eljött az idő, hogy hallassuk a hangunkat: felszólítjuk az Európai Bizottságot a cselekvésre! 1. A segítségnyújtás büntethetőségének betiltása Ne lehessen bírósági eljárást indítani vagy büntetést kiszabni azért, hogy valaki szállást vagy humanitárius segítséget nyújt rászorulóknak. Elvárjuk a Bizottságtól, hogy vessen véget az önkéntes segítségnyújtás büntethetőségének! 2. Az üldöztetés elől menekülőknek biztonságot adó európai polgárok támogatása Európa-szerte számos uniós polgár szeretné anyagilag támogatni a menekülteket, hogy új életet kezdhessenek és biztonságos otthont tudjanak teremteni maguknak. A Bizottság nyújtson közvetlen támogatást a beutazási vízummal rendelkező menekülteket segítő helyi csoportoknak. 3. Hatékony igazságszolgáltatást a kizsákmányolás és visszaélések minden áldozatának Mindenkinek joga van az igazságszolgáltatáshoz. A Bizottság biztosítson hatékony védelmet a munkaerő-kizsákmányolás és más bűncselekmények áldozatainak, és azoknak, akiknek emberi jogai sérültek az uniós országok határain.

Link to the petition

Image with QR code