Security

Визнати путіна терористом з подальшим застосування до нього антитерористичних заходів

Petitioner not public
Petition is directed to
Рада Національної безпеки ООН
636 supporters

Petitioner did not submit the petition.

636 supporters

Petitioner did not submit the petition.

  1. Launched 2022
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

03/16/2022, 19:42

Я збільшила строк відведений на підпис петиції, а також, оновила статистику про втрати України під час війни, яку 24.02. путін розпочав проти Украни та Українців.


нова назва: Визнати путіна терористом таз розробитиподальшим програмузастосування йогодо ліквідаціїнього антитерористичних заходів

новий текст петиції :

Закликаю світовихвесь думаючий Світ, політиків, керівників та членів міжнародних організацій та спільнот, лідерів офіційнодумок, визнатидіячів культури, релігійних лідерів та віруючих всіх релігій, громадян всього світу всіх разом та кожного окремо підтримати ініціативу звернення до Ради Безпеки ООН щодо визнання путіна терористом,терористом та розробитизастосування програмудо щодонього ліквідаціїантитерористичних йогозаходів та йогопритягнення арміїдо відповідальності передбаченої міжнародним правом за здійснення терористичної діяльності. 



Neue Begründung:

томуЗакликаю щодопомогти припинити війну, яку росія розпочала та веде проти України та опосередковано проти всього цивілізованого Світу. 24.02.2022 року путін зайшов своїми військами вдерся на територію України і вбиває тут людей, дітей, а також руйнує міста та села, а також погрожує Світу ядерною зброєю. Необхідно його зупинити зараду миру в Україні, Європі та Світі. www.google.com.ua/amp/s/novyny.live/safety/nazvano-kolichestvo-pogibshikh-ukraintsev-po-sostoianiiu-na-26-fevralia-41065.html/amp

zmina.info/articles/vtraty-sered-czyvilnyh-gromadyan-ta-obyektiv-vid-vtorgnennya-rosiyi-onovlyuyetsya/


підписи на момент зміни : 375


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now