Success
Economy

Rozmanitost osiv v ohrození – Proti narízení EU o osivech ve prospech osivárskeho prumyslu

Petitioner not public
Petition is directed to
Mitglieder der Kommission der EU, des Parlamentes der EU, des Rates der EU
52,899 supporters

The petition is accepted.

52,899 supporters

The petition is accepted.

  1. Launched 2013
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Success

The petition was successful!

10/27/2013, 03:20

CZECH:

Dobrý den!

Jste podepsali petici „Rozmanitost osiv v ohrození – Proti narízení EU o osivech ve prospech osivárskeho prumyslu“. Děkuji vám!

V současné době existuje téměř 22.000 signatářů. Skvělé!

Zítra je poslední den, kdy lze návrh být podepsána. Prosím, informujte o nich svým přátelům. S vaší pomocí může být také signatářem 25000.

Uveďte prosím pro: www.openpetition.de/petition/online/rozmanitost-osiv-v-ohrozen-proti-narzen-eu-o-osivech-ve-prospech-osivrskeho-prumyslu#googtrans(de%7Ccs)

Zde můžete najít připomínky signatářů: www.openpetition.de/petition/kommentare/rozmanitost-osiv-v-ohrozen-proti-narzen-eu-o-osivech-ve-prospech-osivrskeho-prumyslu?sortierung=datum&seite=1

Se srdečným pozdravem
Andreas Riekeberg


SLOVAKIAN:

Dobrý deň!

Ste podpísali petíciu „Rozmanitosť osív v ohrození - proti nariadeniu EÚ o osivách v prospech osivárskeho priemyslu“. Ďakujem vám!

V súčasnej dobe existuje takmer 22.000 signatárov. Skvelé!

Zajtra je posledný deň, kedy je možné návrh byť podpísaná. Prosím, informujte o nich svojim priateľom. S vašou pomocou môže byť tiež signatárom 25000.

Uveďte, prosím, pre: www.openpetition.de/petition/online/rozmanitost-osiv-v-ohrozen-proti-narzen-eu-o-osivech-ve-prospech-osivrskeho-prumyslu#googtrans(de%7Csk)

Tu môžete nájsť pripomienky signatárov: www.openpetition.de/petition/kommentare/rozmanitost-osiv-v-ohrozen-proti-narzen-eu-o-osivech-ve-prospech-osivrskeho-prumyslu?sortierung=datum&seite=1

So srdečným pozdravom
Andreas Riekeberg

Kampaň za suverenitu osiv vůči
www.seed-sovereignty.org/CZ/


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now