Mirëqenie

Griffiger Inländervorrang für Unternehmen des öffentlichen Rechts des Kantons Aargau

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Kantonsparlament und Regierung des KantonsAargau
19 15 në Kantoni Aargau
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar 2017
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani