Region: Huldenberg
Environment

Voor een leefbare omgeving rond de Vlamoven en tegen de verharding van 8ha landbouwgrond

Petition is directed to
Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven
1,173 supporters
98% achieved 1,200 for collection target
1,173 supporters
98% achieved 1,200 for collection target
  1. Launched November 2022
  2. Time remaining > 4 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

 

04/27/2023, 08:30 GMT+2

Beste sympathisanten,

Wij willen u graag uitnodigen voor de overhandiging van onze petitie aan de gemeenteraad van Huldenberg. De petitie vraagt om meer aandacht voor een belangrijk onderwerp waarvan we weten dat het veel mensen in de omgeving aan het hart gaat.

De petitie werd ondertekend door meer dan 800 inwoners van Huldenberg en 300 anderen, wat aangeeft hoe belangrijk dit onderwerp voor velen van ons is.

De overhandiging van de petitie zal vandaag plaatsvinden (27 april 2023). Om 18:45 uur verzamelen we op het gemeenteplein van Huldenberg (de overhandiging gebeurt bij de start van de gemeenteraad om 19:00 waarop we uitgenodigd zijn). We zouden het enorm op prijs stellen als u hierbij aanwezig kunt zijn om ons te steunen.

Voorafgaand aan de overhandiging van de petitie verzamelen we om 18:00 uur bij de tent van Stas op de Nijvelsebaan. Samen zullen we naar het gemeentehuis wandelen om de petitie te overhandigen.

Samen staan we sterker en kunnen we onze boodschap kracht bijzetten. Uw aanwezigheid zou een grote steun voor ons zijn en wij hopen dan ook dat u ons kunt vergezellen op dit belangrijk moment.

Met vriendelijke groeten

Dirk Charlier & Actiecomité De Vlamoven


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now