Milieu

Voor een leefbare omgeving rond de Vlamoven en tegen de verharding van 8ha landbouwgrond

Petitie is gericht aan
Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven
1.177 Ondersteunend
98% bereikt 1.200 voor collectiedoel
1.177 Ondersteunend
98% bereikt 1.200 voor collectiedoel
  1. Begonnen november 2022
  2. Handtekeningenactie nog steeds > 11 maanden
  3. Overdracht
  4. Gesprek met ontvanger
  5. Beslissing

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen. Ik bepaal wie mijn steun kan zien. Ik kan deze toestemming op elk moment intrekken .

 

27-04-2023 08:30

Beste sympathisanten,

Wij willen u graag uitnodigen voor de overhandiging van onze petitie aan de gemeenteraad van Huldenberg. De petitie vraagt om meer aandacht voor een belangrijk onderwerp waarvan we weten dat het veel mensen in de omgeving aan het hart gaat.

De petitie werd ondertekend door meer dan 800 inwoners van Huldenberg en 300 anderen, wat aangeeft hoe belangrijk dit onderwerp voor velen van ons is.

De overhandiging van de petitie zal vandaag plaatsvinden (27 april 2023). Om 18:45 uur verzamelen we op het gemeenteplein van Huldenberg (de overhandiging gebeurt bij de start van de gemeenteraad om 19:00 waarop we uitgenodigd zijn). We zouden het enorm op prijs stellen als u hierbij aanwezig kunt zijn om ons te steunen.

Voorafgaand aan de overhandiging van de petitie verzamelen we om 18:00 uur bij de tent van Stas op de Nijvelsebaan. Samen zullen we naar het gemeentehuis wandelen om de petitie te overhandigen.

Samen staan we sterker en kunnen we onze boodschap kracht bijzetten. Uw aanwezigheid zou een grote steun voor ons zijn en wij hopen dan ook dat u ons kunt vergezellen op dit belangrijk moment.

Met vriendelijke groeten

Dirk Charlier & Actiecomité De Vlamoven


Meer over het onderwerp Milieu

679 handtekeningen
57 dagen overblijvend

Help mee om burgerparticipatie te vergroten. We willen je kwesties kenbaar maken en daarbij onafhankelijk blijven.

Nu ondersteunen