Region: Huldenberg
Environment

Voor een leefbare omgeving rond de Vlamoven en tegen de verharding van 8ha landbouwgrond

Petition is directed to
Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven
1,177 supporters
98% achieved 1,200 for collection target
1,177 supporters
98% achieved 1,200 for collection target
  1. Launched November 2022
  2. Time remaining > 1 year
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

 

03/04/2024, 10:17

Beste buren, leden en sympathisantenHierbij een update.

Aangezien het buitensportcomplex niet op de agenda stond tijdens de voorbije gemeenteraad zal de vergadering bij Dirk Stas op 7 maart niet doorgaan.

We vernamen wel dat het adviesbureau de ontvangen adviezen aan het verwerken is en dit mogelijks besproken zal worden op de volgende gemeenteraad op donderdag 28 maart om 19u.We houden jullie verder op de hoogte.Met vriendelijke groetenActiecomité De Vlamoven


01/29/2024, 14:35

Beste leden, buren en sympathisanten

Zoals beloofd hierbij een update.
Het onderwerp buitensportcomplex is niet aan bod gekomen tijdens de gemeenteraad vorige donderdag.
Waarschijnlijk zal het besproken worden op de volgende gemeenteraad gepland op 29 februari om 19u.
De voorziene vergadering op 1 februari gaat dus niet door. De volgende vergadering van het actiecomité zal waarschijnlijk ingepland worden op donderdag 7 maart om 20u in de tent bij Dirk Stas.

Met vriendelijke groeten
Actiecomité De Vlamoven


01/22/2024, 12:34

Goedemiddag beste leden, buren en sympathisantenGraag zouden we jullie informeren dat het schepencollege op 12 januari 2024 een plenaire zitting heeft gehad met alle bevoegde instanties betreffende “Gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘buitensportcentrum Huldenberg’ – advies voorontwerp “.Het is mogelijk dat dit onderwerp op de volgende gemeenteraad, gepland op 25 januari om 19u, besproken zal worden. Daarom nodigen we jullie graag uit.

Als het ontwerp aangekaart wordt donderdag zal er een vergadering met het actiecomité gepland worden op donderdag 1 februari om 20u in de tent bij Dirk Stas (Nijvelsebaan 8a), wij houden jullie hiervan nog verder op de hoogte.Met vriendelijke groetenActiecomité De Vlamoven


12/04/2023, 10:14

View document

Goedemorgen leden, buren en sympathisanten

Dit weekend wordt onze nieuwsbrief ( zie bijlage ) verdeeld in groot Huldenberg.
Sommigen onder jullie zullen ook een nieuwe affiche gekregen hebben of kunnen deze terug vinden in de brievenbus. Dit zijn affiches om op te hangen aan het raam.
Mocht iemand van jullie nog een nieuwe affiche wensen, gelieve ons dit te laten weten.

Hierbij ook een herinnering voor de vergadering op donderdag 7 december om 20u bij Dirk Stas ( Nijvelsebaan 8a).

Fijne zondag en hopelijk tot donderdag

Actiecomité De Vlamoven


11/29/2023, 14:27

ER IS NOG STEEDS NIETS BESLISTGoedemiddag leden, buren en sympathisantenDe gemeente stelt nu een voorontwerp-RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) op, waarbij zij normaal rekening moeten houden met alle bemerkingen en voorwaarden van alle omwonenden en betrokken instanties. Daarom is belangrijk om onze stem weer heel hoorbaar te maken. Wij zullen op democratische wijze actie blijven voeren om het rustige en groene karakter van de woonwijk veilig te stellen.Mogen we jullie dan ook vragen om zo veel mogelijk aanwezig te zijn op de gemeenteraad morgen, donderdag 30 november om 19u. De punten die momenteel besproken worden zijn cruciaal om te volgen voor onze toekomst en de toekomst van alle inwoners van groot Huldenberg.Gezien de huidige gemeenteraden uitlopen en wij graag samen actiepunten uitwerken op basis van de besprekingen die plaats gevonden hebben op de gemeenteraad nodigen we jullie uit op donderdag 7 december om 20u bij Dirk Stas (Nijvelsebaan 8a). Tijdens de vergadering zullen wij het “Actiecomité de Vlamoven” nog zwarte vlaggen, nieuwe banners, affiches en een nieuwsbrief uitdelen om onze dorpsgenoten op de hoogte te houden over het verloop van het dossier ‘Buitensportcomplex Huldenberg’.

Wij zijn ook erg ongerust over de financiële impact van dit project op Huldenberg.We starten een nieuwe en belangrijke fase in dit proces dus acties worden nog belangrijker.Hopelijk tot dan!Met vriendelijke groeten

Actiecomite De Vlamoven10/22/2023, 17:17

Goedemiddag leden, buren en sympathisantenGelieve zo veel mogelijk aanwezig te zijn op de gemeenteraad nu donderdag 26 oktober om 19u.

De punten die momenteel besproken worden zijn cruciaal om te volgen voor onze toekomst en de toekomst van alle inwoners van groot Huldenberg.De volgende vergadering van het actiecomite zal pas op donderdag 9 november om 20u doorgaan bij Dirk Stas ( Nijvelsebaan 8a ) gezien de huidige gemeenteraden uitlopen en wij graag samen actiepunten uitwerken op basis van de besprekingen die plaats gevonden hebben op de gemeenteraad.Hopelijk tot dan.Met vriendelijke groeten en een prettige zondag

Actiecomite De Vlamoven


09/30/2023, 10:34

Beste leden

Beste sympathisanten & burenAangezien de gemeenteraad gisterenavond is uitgelopen waren we genoodzaakt om onze vergadering uit te stellen.

De volgende vergadering staat ingepland op donderdag 5 oktober om 20u in de tent bij Dirk Stas ( Nijvelsebaan 8a ).Hopelijk tot donderdag en prettig weekend!Met vriendelijke groeten

Actiecomite De Vlamoven


09/24/2023, 10:50

View document

Goedemorgen leden

Goedemorgen sympathisanten & burenNa een tijdje van stilte hebben we meer informatie.De scopingnota werd ondertussen door het schepencollege goedgekeurd.

Op de website van de gemeente vinden jullie de scopingnota via deze link: www.huldenberg.be/nl/rupbuitensportIn bijlage kunnen jullie ook meer informatie vinden over het nieuwe locatie-onderzoek.De volgende gemeenteraad staat gepland op donderdag 28 september om 19u.

Na de gemeenteraad volgt er een vergadering in de tent van Dirk Stas ( Nijvelsebaan 8a ) vanaf 20u.Wie nog graag zwarte vlaggen / affiches wil, gelieve ons dit te laten weten.Hopelijk tot donderdag op de gemeenteraad en vergadering. We moeten ons terug voldoende laten horen en zien.Met vriendelijke groeten en een prettig weekend

Actiecomite De Vlamoven


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now