Milieu

Voor een leefbare omgeving rond de Vlamoven en tegen de verharding van 8ha landbouwgrond

Petitie is gericht aan
Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven
1.177 Ondersteunend
98% bereikt 1.200 voor collectiedoel
1.177 Ondersteunend
98% bereikt 1.200 voor collectiedoel
  1. Begonnen november 2022
  2. Handtekeningenactie nog steeds > 1 jaar
  3. Overdracht
  4. Gesprek met ontvanger
  5. Beslissing

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen. Ik bepaal wie mijn steun kan zien. Ik kan deze toestemming op elk moment intrekken .

 

14-01-2023 10:52

document tonen

Beste buren

Beste sympathisanten



Allereerst willen we jullie bedanken voor de talrijke bezwaren die ingediend zijn. ( +170 bezwaren )



De volgende stap in onze lijst aan acties tegen het megalomane buiten sportcomplex is het afsluiten van de petitie ( papieren en online versie ) en dit tegen 22/01/2023.



We zouden jullie nog willen vragen om de komende dagen nog een inspanning te doen om extra handtekeningen in te verzamelen, bij voorkeur van inwoners van groot Huldenberg.

Momenteel zitten we aan 611 handtekeningen (waarvan 70% van inwoners van Huldenberg), en we streven naar meer dan 1000 handtekeningen. (1000 staat dan symbool voor +/- 10% van de inwoners van Huldenberg die onze acties ondersteunt, en daarmee zitten we bijna aan het dubbele van het aantal leden van OHR).

Dit kan nog steeds via de papieren versie (zie bijlage) of online via openpetition.eu/!devlamoven - Ja, ik teken voor een leefbare omgeving rond de Vlamoven en tegen de verharding van 8ha landbouwgrond - Online petition (openpetition.eu).

Papieren versies kan u altijd in de brievenbus steken van Dirk Charlier ( Stroobantsstraat 50 ).



De volgende vergadering van het actiecomite staat ingepland op 26 januari om 20u in de tent bij Dirk Stas ( Nijvelsebaan 8a ). Zoals besproken willen we onze visibiliteit als actiegroep hoog houden ook na het indienen van de bezwaren. Daarom vragen we ook om een vertegenwoordiging van het actiecomité te hebben op de maandelijkse gemeenteraden. Deze gaan volgens het huishoudelijk reglement steeds door de laatste donderdag van de maand, dus voor januari is dat 26/1 en start om 19:00u.



Een vrijwillige bijdrage is nog steeds welkom en kan nog steeds gestort worden op ons rekeningnummer: BE82 1030 8254 7068 ( graag vermelding van naam en jaartal 2023 ).



Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.



Met vriendelijke groeten



Actiecomite De Vlamoven


Meer over het onderwerp Milieu

660 handtekeningen
72 dagen overblijvend
30 handtekeningen
45 dagen overblijvend

Help mee om burgerparticipatie te vergroten. We willen je kwesties kenbaar maken en daarbij onafhankelijk blijven.

Nu ondersteunen