Family

Babaùszàs korlàtozàs ellenzése a St. Martin fürdőben

Petitioner not public
Petition is directed to
St.Martins Therme
261 Supporters
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched 2019
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Pillanatnyilag körülbelül 130 gyermek (bébik és kisgyermekek ) tanulnak úszni a Szent Márton termálfürdőben. Ezek a kurzusok heti két alkalommal ismétlődnek, kedden délelőtt 9:30-12:30 ig, valamint délután 14:00-18:00òráig. A gyermekek az apukájukkal és az anyukájukkal a nagymedence egy kis részét veszik hasznàlatba amit nagyon élveznek. Sajnos a termálfürdő vezetője véleménye szerint a gyermekek zavarjàk a többi vendéget, így szeptembertől 2òrát (ami 4 kurzust jelent) engedélyeznek.

Reason

Ez azt jelenti, hogy kb. 90 gyermeknek nem lehet lehetösège megtanulni ùszni. A legközelebbi tanfolyam lehetőség a vízmelegség miatt sajnos nem kedvező. Statisztikai felmérések bizonyítják, hogy 5 èv alatti gyermekek vízbefulladásos balesetet szenvednek . Úgy hisszük hogy felelősséggel tartozunk gyermekeinknek , hogy megtanulhassanak úszni és kizárhassuk ezàltal ezt a veszélyt. Kérjük segîtsenek velünk együtt a termálfürdő vezetőinek bebizonyítanunk, hogy az úszòtanfolyam egy fontos és élményben gazdag dolog . Amit a “mi termálfürdőnk”nem csak kisgyermeket hanem felnőttet is boldoggá tesz.

Thank you for your support

This petition has been translated into the following languages

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international