Family

1. Launched May 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Pillanatnyilag körülbelül 130 gyermek (bébik és kisgyermekek ) tanulnak úszni a Szent Márton termálfürdőben. Ezek a kurzusok heti két alkalommal ismétlődnek, kedden délelőtt 9:30-12:30 ig, valamint délután 14:00-18:00òráig. A gyermekek az apukájukkal és az anyukájukkal a nagymedence egy kis részét veszik hasznàlatba amit nagyon élveznek. Sajnos a termálfürdő vezetője véleménye szerint a gyermekek zavarjàk a többi vendéget, így szeptembertől 2òrát (ami 4 kurzust jelent) engedélyeznek.

Reason

Ez azt jelenti, hogy kb. 90 gyermeknek nem lehet lehetösège megtanulni ùszni. A legközelebbi tanfolyam lehetőség a vízmelegség miatt sajnos nem kedvező. Statisztikai felmérések bizonyítják, hogy 5 èv alatti gyermekek vízbefulladásos balesetet szenvednek . Úgy hisszük hogy felelősséggel tartozunk gyermekeinknek , hogy megtanulhassanak úszni és kizárhassuk ezàltal ezt a veszélyt. Kérjük segîtsenek velünk együtt a termálfürdő vezetőinek bebizonyítanunk, hogy az úszòtanfolyam egy fontos és élményben gazdag dolog . Amit a “mi termálfürdőnk”nem csak kisgyermeket hanem felnőttet is boldoggá tesz.

Thank you for your support, Anka Vogel from Mönchhof
Question to the initiator

This petition has been translated into the following languages