Family

Babaùszàs korlàtozàs ellenzése a St. Martin fürdőben

Petition is directed to
St.Martins Therme
261 Supporters
52% achieved 500 for collection target
  1. Launched 21/05/2019
  2. Collection yet 3 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision
I agree that my data will be stored. The petitioner can view my name and location and forward it to the petition recipient. I can revoke this consent at any time.

Pillanatnyilag körülbelül 130 gyermek (bébik és kisgyermekek ) tanulnak úszni a Szent Márton termálfürdőben. Ezek a kurzusok heti két alkalommal ismétlődnek, kedden délelőtt 9:30-12:30 ig, valamint délután 14:00-18:00òráig. A gyermekek az apukájukkal és az anyukájukkal a nagymedence egy kis részét veszik hasznàlatba amit nagyon élveznek. Sajnos a termálfürdő vezetője véleménye szerint a gyermekek zavarjàk a többi vendéget, így szeptembertől 2òrát (ami 4 kurzust jelent) engedélyeznek.

Reason

Ez azt jelenti, hogy kb. 90 gyermeknek nem lehet lehetösège megtanulni ùszni. A legközelebbi tanfolyam lehetőség a vízmelegség miatt sajnos nem kedvező. Statisztikai felmérések bizonyítják, hogy 5 èv alatti gyermekek vízbefulladásos balesetet szenvednek . Úgy hisszük hogy felelősséggel tartozunk gyermekeinknek , hogy megtanulhassanak úszni és kizárhassuk ezàltal ezt a veszélyt. Kérjük segîtsenek velünk együtt a termálfürdő vezetőinek bebizonyítanunk, hogy az úszòtanfolyam egy fontos és élményben gazdag dolog . Amit a “mi termálfürdőnk”nem csak kisgyermeket hanem felnőttet is boldoggá tesz.

Thank you for your support, Anka Vogel from Mönchhof
Question to the initiator

Diese Petition wurde in folgende Sprachen übersetzt

new language version

News

pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/at/petition/online/babauszas-korlatozas-ellenzese-a-st-martin-fuerdoben/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET
return format
JSON

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now