Family

Peticia proti zredukovaniu poctu plaveckych kurzov pre babätka v St.Martin Therme.

St.Martins Therme
261 Supporters
Collection finished
  1. Launched May 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Momentalne navstevuje 130 babätiek a malych deti kurzy plavania v kupeloch St.Martin (kurzy su organizovane po sebe,2 krat do tyzdna a to v utorok doobeda od 9:30 do 12:30 a poobede od 14:00 do 18:00). Deticky su s ich rodicmi vo vyhradenej malej casti velkeho vnutorneho bazena,kde sa im velmi paci. Zial vedenie kupelov zastava nazor, ze deti navstevujuce tieto kurzy rusia ostatnych hosti.Z tohoto dovodu sa planuje od septembra 2019 zredukovanie kurzov na 2 hodiny, t.j.4 kurzy po 10-tich detoch,vsetky ostatne kurzy su zrusene.

Reason

To znamena ze 90 deti nebude moct viac navstevovat plavecky kurz v kupeloch St.Martin. Ine plavecke kurzy nie su kvoli velkej vzdialenosti (Eisenstadt)alebo studenej vode (Neusiedl am See) prilis zaujimave. Zial pre deti do 5 rokov je utopenie najcastejsia pricina umrtia.Preto je obzvlast dolezite nase deti uz v skorom veku pred tymto nebezpecim chranit a vcas ich s elementom-voda, dobre oboznamit. Prosim pomozte nam vedenie kupelov presvedcit, ze plavecke kurzy su pre babätka zabavnou ako aj velmi dolezitou aktivitou a tym umoznit aby sa tu vela deticiek naucilo plavat. "Nase" kupele by malo byt miesto zabavy pre vsetky generacie-mladych ci starych.

Thank you for your support, Anka Vogel from Mönchhof
Question to the initiator

This petition has been translated into the following languages