Regjistrohuni tani

Hapi i parë drejt parlamentit të shtëpisë tuaj - organizoni takimin tuaj si mikpritës dhe ftoni vetë miq dhe të njohur ose bashkohuni në një takim të propozuar si pjesëmarrës.

gjeni pjesëmarrës

Një Parlament i Dhomës nuk mund të mbahet i vetëm. Me funksionin e përputhjes, pjesëmarrësit mund të bashkohen në seancat e hosteve. Është marrë parasysh një përbërje e larmishme e grupeve.

Mbajeni Parlamentin e Dhomës online ose jashtë linje

Gjeni së bashku një datë dhe vend të përshtatshëm për parlamentin e shtëpisë tuaj - përndryshe mund të takoheni edhe në një video konferencë.

Ngarkoni rezultatet dhe shikoni vlerësimin

Ngarkoni rezultatet pasi të keni mbajtur parlamentin e shtëpisë tuaj - do të informoheni sapo të ngarkohen të gjitha rezultatet dhe adresuesit të kenë reaguar ndaj tyre.

Parlamentet aktuale të dhomave

të gjitha parlamentet e shtëpive

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani