Image of the petition Tiltakozás a gyermekekre kiterjeszkedő kísérleti Covid -19 génterápiák ellen.
Health

Tiltakozás a gyermekekre kiterjeszkedő kísérleti Covid -19 génterápiák ellen.

Petitioner not public
Petition is directed to
Emily O'Reilly Eu ombudsman, Európai parlamen
68
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched 2021
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Az Európai Gyógyszerügynökség határozata

P/0179/2021

április 23. 2021.

a teljes hosszúságú SARS-CoV-2 tüskésfehérjét (BNT162b2) kódoló, nagymértékben tisztított, egyszálú, 5'-koronázott mRNS-re (Comirnaty) vonatkozó, jóváhagyott gyermekgyógyászati vizsgálati terv módosításának elfogadásáról,

(EMEA-002861-PIP02-20-M01) az 1901/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletnek megfelelően.

a Parlament és a Tanács

Felelősségi nyilatkozat

Ez a határozat nem jogosít fel az Európai Parlament és a Tanács V. címében említett támogatásokra és ösztönzésekre.

1901/2006/EK rendelet.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Reason

Az EMA vonja vissza az összes és tartózkodjon a COVID-vakcina jövőbeli jóváhagyásától valamennyi demográfiai csoport esetében, mivel a súlyos mellékhatások vagy halálesetek jelenlegi kockázata meghaladja az előnyöket, és mivel a meglévő, jóváhagyott gyógyszerek rendkívül hatékony megelőzést és kezelést biztosítanak a COVID ellen, ami az EUA-kat vitatja.

2.           Tekintettel a gyermekek súlyos COVID-betegségének rendkívül alacsony kockázatára, az FDA-nak azonnal tartózkodnia kell attól, hogy kiskorúak részt vegyenek a COVID elleni vakcinakísérletekben, tartózkodnia kell az EU engedélyek gyermekek bevonásával történő módosításától, és azonnal vissza kell vonnia minden olyan EU engedélyt, amely a Pfizer vakcina esetében 16 év alatti, más COVID vakcinák esetében pedig 18 év alatti gyermekek beoltását engedélyezi.

3.           Az EMA-nak haladéktalanul vissza kell vonnia a hallgatólagos jóváhagyást arra vonatkozóan, hogy a terhes nők megkaphassák az EUA-t vagy az engedélyezett COVID vakcinákat, és haladéktalanul ki kell adnia egy erre vonatkozó nyilvános iránymutatást.

 4.           Az EMA-nak haladéktalanul módosítania kell a klorokin gyógyszerek, az ivermektin és bármely más, a COVID ellen biztonságosnak és hatékonynak bizonyult gyógyszer használatára vonatkozó meglévő iránymutatását, hogy az megfeleljen a biztonságosság és hatékonyság jelenlegi tudományos bizonyítékainak a jelenleg használt dózisok mellett, és erről a változásról haladéktalanul értesítenie kell valamennyi érdekelt felet.

Az EMA-nak vagy  digitális és írásos formában iránymutatást kell kiadnia valamennyi érdekelt fél számára annak megerősítésére, hogy minden állampolgárnak lehetősége van arra, hogy lentebb felvázolt rendelkezések és jogok  alapján elfogadja vagy visszautasítsa a COVID-vakcinák beadását anélkül, hogy az káros munkahelyi, oktatási vagy egyéb, nem egészségügyi vonatkozású következményekkel járna.

Thank you for your support

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now