Environment

Privind parcurile eoliene și impactul acestora asupra schimbărilor climatice

Petitioner
2 supporters 2 in European Union

Collection finished

2 supporters 2 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul solicită efectuarea unui studiu privind impactul parcurilor eoliene asupra schimbărilor climatice în Europa. În opinia sa, sute de mii de turbine eoliene au fost construite de-a lungul coastelor UE pentru a produce energie electrică, transformând energia cinetică a vântului în energie electrică, ceea ce duce la generarea de electricitate cu prețul opririi circulației gazelor pe suprafeței planetei. Potrivit petiționarului, acest lucru duce la un dezechilibru al fluxului de energie termică pe zone întinse de uscat și mare, exacerbând fenomene meteorologice cum ar fi furtunile violente, tornadele, furtunile și ploile abundente. În plus, în opinia sa, parcurile eoliene au o influență indirectă asupra producției de alimente, deoarece înghețurile foarte târzii din ultimii ani, care au devastat producția de fructe, sunt și ele rezultatul unor perturbări ale schimburilor de gaze de pe suprafața terestră.

Link to the petition

Image with QR code