Welfare

Magyarország továbbra is az Európai Unió tagja akar maradni!

Petitioner not public
Petition is directed to
Ursula von der Leyen, Orbán Viktor
12
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched 2020
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Magyarország kormánya az elmúlt időszakban számos olyan lépést tett, ami arra utal, hogy ki akarja léptetni az országot az európai közösségből. A magyar alaptörvény nem ad lehetőséget arra, hogy a kérdésben népszavazást tartsanak. A közvélemény kutatások szerint a magyar polgárok jelentős többsége támogatja uniós tagságunkat. Ez a petíció lehetőséget ad a polgárok számára, hogy dokumentáltan kifejezhessék az ország uniós tagságával kapcsolatos szándékukat.

Reason

Ha tájékozódunk a világban azt tapasztalhatjuk, hogy az uniós tagsággal még nem rendelkező európai államok - néhány gazdag, nyugat-európai ország kivételével -többségükben, Ukrajnától Törökországig igénylik az uniós tagságot. A nemzetek világversenyében csak erős, jól szervezett országok, vagy országok szövetségei maradhatnak jó pozícióban. Magyarország jövője és jóléte nehezen képzelhető el uniós tagságunk nélkül. Támogasd aláírásoddal a petíciót, támogasd gyermekeid, unokáid jövőjét!

Thank you for your support

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now