Welfare

Magyarország továbbra is az Európai Unió tagja akar maradni!

Ursula von der Leyen, Orbán Viktor
12 Supporters
Collection finished
  1. Launched December 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Magyarország kormánya az elmúlt időszakban számos olyan lépést tett, ami arra utal, hogy ki akarja léptetni az országot az európai közösségből. A magyar alaptörvény nem ad lehetőséget arra, hogy a kérdésben népszavazást tartsanak. A közvélemény kutatások szerint a magyar polgárok jelentős többsége támogatja uniós tagságunkat. Ez a petíció lehetőséget ad a polgárok számára, hogy dokumentáltan kifejezhessék az ország uniós tagságával kapcsolatos szándékukat.

Reason

Ha tájékozódunk a világban azt tapasztalhatjuk, hogy az uniós tagsággal még nem rendelkező európai államok - néhány gazdag, nyugat-európai ország kivételével -többségükben, Ukrajnától Törökországig igénylik az uniós tagságot. A nemzetek világversenyében csak erős, jól szervezett országok, vagy országok szövetségei maradhatnak jó pozícióban. Magyarország jövője és jóléte nehezen képzelhető el uniós tagságunk nélkül. Támogasd aláírásoddal a petíciót, támogasd gyermekeid, unokáid jövőjét!

Thank you for your support, magánszemély from Balatonfüred
Question to the initiator

openPetition international