Administration

8% achieved 500 for collection target
  1. Launched 01/03/2021
  2. Time remaining 13 days
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Προς:

Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος

Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Αφορμή για την σύνταξη της παρούσας επιστολής αποτελεί η αδιανόητα απαράδεκτη αντιμετώπιση των μελών του απόδημου Ελληνισμού στην Αυστρία από συγκεκριμένη υπάλληλο του Προξενικού Γραφείου Βιέννης και η ανάρμοστη συμπεριφορά της απέναντι μας.

Με την υπογραφή μας δηλώνουμε πως, εξαιτίας της ανεπαρκώς καταρτισμένης υπαλλήλου του Προξενικού Γραφείου Βιέννης, υποστήκαμε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις υποθέσεις μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με προβλήματα είτε νομικής, είτε οικονομικής φύσεως, τα οποία προκλήθηκαν από την ελλιπή εκπαίδευσή της και για τα οποία ουδέποτε αποζημιωθήκαμε, και τέλος ήρθαμε αντιμέτωποι με προσωπικές προσβολές και λεκτικές επιθέσεις. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την συνεχή δημιουργία προβλημάτων στη σχέση πολίτη-κράτος και τον διαρκή εξευτελισμό μας από μια υπάλληλο, της οποίας η συμπεριφορά, κατά κοινή ομολογία παραβιάζει τις θεμελιώδεις αξίες και κανόνες της κοινωνικής ζωής.

Για τους λόγους αυτούς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απομάκρυνση υπαλλήλων από το πόστο εξυπηρέτησης κοινού του Προξενικού Γραφείου Βιέννης, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, όσον αφορά τις γνώσεις τους στα θέματα εξυπηρέτησης Ελλήνων Αυστρίας, την υπομονή, την ευγένεια και ενσυναίσθηση που απαιτεί το συγκεκριμένο πόστο, όπως επίσης και τη συμπεριφορά τους απέναντι μας.

Μετά τιμής,

οι υπογράφοντες

Reason

H σωστή εκπροσώπηση του Υπουργείου Εξωτερικών από τους υπαλλήλους του Προξενικού Γραφείου Βιέννης βοηθάει στη βελτίωση της διαβίωσης απόδημων Ελλήνων και την σχέση πολίτη - κράτους.

Thank you for your support, Georgia Altiparmaki from Wien
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

• on 12 Mar 2021

Κυριολεκτικά τρέμουμε να μην χρειαστούμε σε κάτι το προξενείο. Σε κάθε επίσκεψη υπάρχει και μια ιστορία να διηγηθεί κανείς, για την αγενέστατη συμπεριφορά, για την άγνοια σημαντικών πληροφοριών που τους/μας αφορούν άμεσα, για τις καθυστερήσεις και τις ανακρίβειες σε πληροφορίες που δίνονται (και φυσικά χωρίς καμία απολογία, αντιθέτως πάντα με επιθετικό ύφος) κτλ. Αν γίνει η παραμικρή έρευνα, θα διαπιστωθεί αμέσως το πρόβλημα και η έκτασή του. Τόσο φανερό είναι.

• on 07 Mar 2021

Um den Service zu verbessern und respektvollen Umgang zu ermöglichen

• on 06 Mar 2021

Η ισονομία είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας. Οι πολίτες μιας χώρας πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο από τους κρατικούς φορείς. Η κατάχρηση ενός δημοσίου αξιώματος δεν θα έπρεπε να περνάει χωρίς επιπτώσεις.

• on 03 Mar 2021

Σύνοδος τρένων .

• on 03 Mar 2021

Κάθε προξενείο είναι ο καθρέφτης της χώρας μας στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να στελεχώνεται από ικανά άτομα, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν. Δεν είναι σωστό να προσπαθούν να καλύψουν την έλλειψη γνώσεων, ταλαιπωρώντας τους ομογενείς, οι οποίοι έχουν την ανάγκη τους. Στα 24 χρόνια, κατά τα οποία είμαι στην Αυστρία, υπήρχαν ελάχιστες/οι υπάλληλοι, οι οποίες/οι είχαν γνώση του αντικειμένου τους και δεν αντιμετώπιζαν τους ομογενείς αλαζονικά. Δυστυχώς ακριβώς αυτές/οί οι υπάλληλοι απομακρύνονταν για διάφορους λόγους από το προξενείο.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/apomakrynse-akatallelon-ypallelon-apo-to-proxeniko-grapheio-biennes/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET