• Petition in Zeichnung

  at 29 Oct 2013 22:21

  Hello,

  you have signed the petition „Zadendiversiteit wordt bedreigd: Geen Europese regulering ten gunste van de zadenindustrie.“ Dank je wel!

  Saturday is the last day to sign this petition here www.openpetition.de/petition/online/zadendiversiteit-wordt-bedreigd-geen-europese-regulering-ten-gunste-van-de-zadenindustrie#googtrans(de%7Cnl)

  If you want to share the petition with other people, please do it just now. With your help we will reach the level of 1.000 supporters for the dutch version! All 15 petitions together, we're now some 150.000 supporters.

  Some of the last comments to the petition from signers:

  „Voedsel belangt iedereen aan, voedsel moet veilig en natuurlijk blijven en in de handen van boeren, in het belang van biodiversiteit van de aarde.“

  “Het kan niet verstandig zijn, om de distributie en handel in zaden strikt te reglementeren en te beperken tot enkele grote spelers. Zeker niet als we weten dat een aantal van die spelers alle gezondheids en voorzichtigheidsprincipes in het verleden al met de voeten hebben getreden. Bovendien is het duidelijk dat deze nieuwe richtlijnen ontstaan uit gelobby om macht en geld en niet omwille van sociale of gezondheidsredenen.”

  „Voorstel ondersteunt alleen maar monopolisten en vermindert diversiteit. Faliekant tegen deze commercieel gedreven centralisatie.”

  “Biodiversiteit kan en mag niet ondergeschikt gesteld worden aan en of ander economisch belang, daarvoor is een rijkdom zoals de natuur, maar ook de gezondheid van niet alleen de mens, maar ook andere wezens, te belangrijk.”

  Vriendelijke groeten,
  Andreas Riekeberg

  Campaign for Seed-Sovereignty
  www.seed-sovereignty.org/NL/index.html
  info@seed-sovereignty.org

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international