Region: Budapest
Image of the petition Scheiber Iskola étkezés
Health

Scheiber Iskola étkezés

Petitioner not public
Petition is directed to
Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH)
21 supporters 18 in Budapest

Petitioner did not submit the petition.

21 supporters 18 in Budapest

Petitioner did not submit the petition.

  1. Launched 2021
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

12/12/2021, 16:17

Leiras pontositasa, problema reszletesebb leirasa


Neue Begründung:

nagyonÉvek sokszoróta ehetetlenfennálló probléma az étel.ételek A gyerekek napi 8 órában vannak az iskolában,minősége és az ételehhez ehetetlenül rossz minősége miattkapcsolódó nem megfelelő ár érték arány. Megértjük és elfogadjuk, hogy a kóser étkezés többszöröse a máshol megszokotthoz képest, ami minden család számára jelentős kiadást jelent. De probléma, hogy a gyerekeink ennek ellenére sem jutnak megfelelő minőségű, színvonalú étkezéshez, így elmarad a fejlődő korban elengedhetetlen tápanyagbevitel. 

13 éven keresztül napi 8-10 órát töltenek az iskolában 6 éves kortól, gyakorlatilag éhesen. Az iskolai büfé ebből megfelelő mértékben profitálni képes ugyan, mert a gyerekek itt próbálják pótolni a fejlődésükhöz elengedhetetlenszükséges mennyiségűnapi ételhez.többszöri Rengetegétkezést. De ez az elállapot nemfenntarthatatlan fogyasztott étel.számunka.


Aláírások a változás időpontjában: 7


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now