Habitation

Open brief. Vraag naar structurele oplossingen voor de woonnood in Antwerpen.

Petition is directed to
Stad Antwerpen
74 supporters

Collection finished

74 supporters

Collection finished

  1. Launched May 2022
  2. Collection finished
  3. Submitted on 13 Jul 2022
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

07/13/2022, 15:20

De brief is verstuurd naar de schepen en in CC nog vele anderen, zoals de kabinetswedewerkers en schepenen die met naam werden vernoemd en verschillende kranten en tijdschriften. In BCC ook verschillende sociale organisaties en mensen die zich algemeen (vb. als prof) over de materie van het sociaal woonbeleid buigen.

Hierbij is er volgend bericht als inleiding gevoegd:

Beste schepen Van Doesburg,
Begin mei schreef ik een open brief met een vraag naar structurele oplossingen voor de woonnood in Antwerpen. Vooraleer ze via deze weg naar u te sturen liet ik ze rondgaan om duidelijk te maken dat ik niet alleen sta met deze vraag. De brief werd finaal en zonder grote campagne op straat ondertekend door 78 andere burgers. U vindt de brief en de commentaren van mede-ondertekenaars via volgende link: openpetition.eu/!lqhxk. Hieronder is tevens een kopie van deze brief te vinden. Graag had ik van u, al is het uit beleefdheid, een reactie met de stappen die u zult ondernemen voor de ontwikkeling van een woonbeleid die ervoor zorgt dat het grondrecht op wonen verzekerd wordt.

Vriendelijke groeten,
Johan De Greef
Essenstraat 7
2060 Antwerpen


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now