Region: Sweden
Traffic & transportation

Mutual Recognition of Albanian and Swedish Driving Licenses

Petition is directed to
Trafikverket
321 Supporters 207 in Sweden
Collection finished
  1. Launched April 2021
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Njohja e Patentave Shqiptare ne Suedi

at 03 May 2021 18:30

Te gjithe ju qe e keni marre licensen, tregoni menyren si e keni marre! Tregoni sa keni pritur per ta marre! Tregoni pagesat qe keni bere per te marre ate patente! Tregoni Edhe ATO menyrat korruptive qe ju eshte dashur te beni duke paguar shifra te konsiderueshme per te marre disa teste te cilat ju shiteshin si pyetjet me pergjigje te sakta te testit! E pra pa qene nevoja te behesh korruptive, pa qene nevoja tju mashtrojn, pa qene nevoja tju sorrollatin por duke i bere gjerat ashtu sic duhet duke kerkuar te drejten dhe hakun tuaj duhet qe ta mbeshtesni kete peticion! Mjafton nje klik dhe ju lehtesoni vuatjet dhe sorrollatjet sfilitese te bashkombasve tuaj dhe jepni sinjale reagimi per ceshtje te tjera qe mund te keni nevoj Edhe ju neser. Nuk mjafton nje like!!! Klikojeni peticionin dhe shperdauani Edhe miqve tuaj qofshin Edhe te huaj apo suedez,ne mesin e tyre do kete dhe njerez qe solidarizohen me ne!


Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now