Përdorni avantazhet e openPetition

  • Mblidhni nënshkrime në linjë dhe jashtë linje (me fletë grumbullimi ).
  • Ndani fotografi, video dhe dokumente me mbështetësit
  • Përfshi formularët e nënshkrimit në faqet e internetit të vet
  • Server në Evropë, politikisht neutral dhe 100 % jofitimprurës
  • Përpunimi i të dhënave në përputhje me ligjin sipas

Krijoni peticionin tuaj në Itali

detaje personale

Vetëm emri dhe vendi juaj janë publikisht të dukshme.

Llogari logimi

Publikoni peticionin

publikoni peticonin tuaj . Ju keni mundësinë ta redaktoni atë më vonë

Këshilla dhe udhëzime

Titull

Titulli është gjëja e parë që të tjerët shohin në kërkesën tuaj. Ai duhet të tregojë qartë se cila është kërkesa juaj dhe t'ju ftojë të lexoni më tej. Pa një titull të mirë, shqetësimi nuk merret parasysh.

Marrësi i peticionit

Ngritur shqetësimin tuaj politik në parlament se ajo mund të marrë një vendim. Mbi gjendjen dhe nivelet federale e Komitetit përkatës Peticione është përgjegjës.

Kërkesa dhe justifikimi

Sqaroni problemin. Pse duhet të veprojmë TANI: A ka ndonjë vendim? A po krijohen fakte? Bëni një kërkesë specifike! Si kontribuojnë mbështetësit për zgjidhjen?

Foto kuptimplote

Fotografia e duhur i thotë të gjitha me një shikim. Një fotografi mund t'i bëjë shqetësimet tuaja të prekshme, të tërheqë vëmendjen dhe të motivojë njerëzit të marrin pjesë. peticionet me fotografi janë më të përhapura nga njerëzit më shumë se ato pa fotografi Imazhet pa mbretër mund të gjenden këtu dhe këtu
sigurohuni që ju keni të drejtat e nevojshme të përdorimit për të përdorur këtë fotografi

Pyetjet dhe përgjigjet

Ne të gjithë fillojmë të vegjël: Ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në mënyrë që shqetësimet tuaja të dëgjohen. Ne u përgjigjemi pyetjeve më të zakonshme në pyetjet tona . Nëse nuk e gjeni përgjigjen tuaj atje, ju lutemi na dërgoni një mesazh tek info@openpetition.eu .

Softuer i peticionit si një shërbim për organizatat e shoqërisë civile

openPetition mbështet aktorët e shoqërisë civile në krijimin dhe përhapjen e fushatës suaj.
Na kontaktoni para fillimit të peticionit tuaj dhe caktoni një konsultë për shqetësimin tuaj.
Mësoni më shumë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani