Region: Lille
Sports

Save MC Lille

Petition is directed to
Milieuagentschap
5,629 supporters
112% achieved 5,000 for collection target
5,629 supporters
112% achieved 5,000 for collection target
  1. Launched January 2024
  2. Time remaining 1 day
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

 

01/12/2024, 17:50

Vergeet uw handtekening niet te bevestigen. Via Mail (mogelijk SPAM) moet je je handtekening bevestigen vooraleer je handtekening geldig is.


Nieuwe petitietekst:

Mc Lille is sinds jaar en dag een vast Motorcrossterreinmotorcrossterrein In Vlaanderen. In Belgie bestaan er slechts 3 terreinen waar je als motorcrosser kan oefenen. Op 11/01/2024 is door de Raad Van Vergunningsbetwistingen het omgevingsvergunning van MC Lille vernietigd. Dit door klacht van een Milieuvereniging en twee buurtbewoners.

België telt duizenden motorcrossers. Voor deze mensen is het terrein MC Lille onmisbaar! Op deze manier wil ik aantonen hoeveel mensen betrokken zijn met MC Lille. Deze petitie wil ik doorgeven aan de vrijwilligers van MC Lille waar dan, hopelijk, verder actie mee ondernomen kan worden. Op deze manier kunnen wij als rijders ons steentje bijdragen.

Alvast bedankt voor je hulp!

PS: VERGEET JE STEM NIET TE BEVESTIGEN VIA MAIL. Mogelijk vind u deze mail bij SPAM.Neue Begründung:

Als motorcrosser ben ik zelf groot geworden op het terrein van MC Lille. NetZoals zoalsvoor mij en andere rijders is MC Lille als een tweede thuis. En ditDit hoop ik ook te houden voor de toekomstige generaties. Motorcross zit in de genen van België. Dat kunnen de vele wereldtitels en supporters van deze sport niet ontkennen.

Met slechts 3 circuits waar we kunnen trainen zijn wij als rijder al heel beperkt in de mogelijkheid om te trainen. MC Lille sluiten zal dit alleen maar erger maken en mensen stimuleren om te wildcrossen (op plekken rijden waar het verboden is). Stoppen met motorcrossen is geen optie voor deze mensen.

Om dit te voorkomen, en om duizenden mensen hun sport uit te oefenen, is het van groot belang dat MC Lille blijft bestaan.Nieuwe einddatum: 20.04.2024
Handtekeningen op het moment van de wijziging: 1.620


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now