openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Minimalna wielkość ciężarówek w ruchu międzynarodowym Minimalna wielkość ciężarówek w ruchu międzynarodowym
  • Von: weingartner philippe (fahrer gemeinschaft) mehr
  • An: Europäische Kommission
  • Region: Europäische Union mehr
    Kategorie: Verkehr mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Polnisch
  • Sammlung beendet
  • 314 Unterstützende
    254 in Europäische Union
    Sammlung abgeschlossen.

Minimalna wielkość ciężarówek w ruchu międzynarodowym

-

Deutsche Petition | Pétition en français | petiție română | Slovenské petície | Slovenščina peticija

Z zysku, środków oszczędnościowych oraz kosztem kierowcy, aby obniżyć koszty, środkow użytku dla S.B.Autotransporter ma wciąż zbyt małe kabiny w ruchu międzynarodowym w całej EU. Wymagamy do wprowadzenia w całej EU zaopatrzenie ochrony ogólnounijnych pracownika, który wyznacza jasne standardy w odniesieniu do minimalnej wielkości i wyposażenia kabin. Nadszedł czas ... Koniec ze zbyt malymi kabinami w ruchu międzynarodowym

Begründung:

Kierowcy od S.B.Autotransporter są często przez wiele tygodni w podrozy w kabinach, które są tak bardzo małe, że oferują one bardzo mało miejsca - często nawet zmiana ubrania jest mozliwa tylko na leżąco. Łóżka o szerokości 60 cm, co odpowiada wielkości łóżeczka dla dziecka. Kierowcy mają prawo do przyzwoitych warunków mieszkaniowych!

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

döbriach, 26.11.2016 (aktiv bis 04.05.2017)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Unterstützer nach Länder