Mjedis

Ban on disposable plastic lighters

Peticioni drejtohet tek
Committee on Petitions
70 mbështetësit
4% arritur 2.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar dhjetor 2020
 2. Mbledhja akoma > 5 Wochen
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Every year billions of disposable plastic lighters and other components end up on the trash and, apart from plastic shoes and bags, contribute significantly to environmental pollution.

We demand an immediate ban on the production of such products!

arsye

It is a well-known fact that plastic waste threatens our oceans, our entire environment! Why not take hold of the problem and not let it grow any further by generally banning such single-use products from the market? Action is required now at the latest!

https://www.landespflege.de/schriften/DRL_SR65.pdf

https://www.umweltbundesamt.de/sites/default/files/medien/1410/publikationen/2019-05-24_texte_52-2019_repro.pdf

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Daniel Hinnerkopf nga Litschau
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • R93 V960

  në 27/03/2021

  It is important to me because I care about the planet.

 • në 27/03/2021

  It is important to me because I want to stop the damage plastic disposable waste causes to our planet.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/at/petition/online/ban-on-disposable-plastic-lighters/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International