Region: Vic
Success
Civil rights

Volem que l'Ajuntament de Vic reconegui la sentència del TSJC i aturi tots els recursos al Suprem

Petitioner not public
Petition is directed to
Ajuntament de Vic
361 supporters

Petition has contributed to the success

361 supporters

Petition has contributed to the success

  1. Launched 2021
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Success

The petition was successful!

El 2018 el nostre marit i pare (un treballador de VicVerd) va morir quan va intentar aturar el camionet de feina que es va desfrenar al carrer de la Riera mentre treballava. Enmig d'un procés de dol, mare i filla ens vam haver d'embarcar en un procés de demandes contra l'empresa mixta municipal i les asseguradores només perquè se'ns reconegués que va ser un accident laboral. El TSJC ens ha donat la raó. VicVerd (que pertany en part a l'Ajuntament de Vic) vol recórrer al Suprem. Esperem que aquesta vegada l'empresa i l'Ajuntament recapacitin i mostrin una mica d'humanitat. El procés al Suprem pot allargar aquest procés 4 o 5 anys més.
Aquí podeu llegir la notícia sobre la sentència a Nació Digital: https://www.naciodigital.cat/osona/noticia/66849/tsjc-condemna-vicverd-atropellament-mortal-2018

Reason

Demanen que l'Ajuntament (que fins ara ha fet silenci sobre l'accident) aturi tots els recursos i accepti la sentència del TSJC que diu que l'accident en el qual va morir el nostre marit i pare mentre treballava va ser efectivament accident laboral. La sentència també obliga l'empresa a extremar el manteniment dels vehicles de treball per la seguretat dels treballadors.

Thank you for your support

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off stub with QR code

download (PDF)

News

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now