Civil rights

ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО ПОСЛАБЛЕННЯ НА ВИЇЗД ЧОЛОВІКАМ ВІКОМ 18-60 РОКІВ, що не мають воєнного досвіду і які

Petitioner not public
Президент України Володимир Зеленський
9 supporters

Petitioner did not submit the petition.

9 supporters

Petitioner did not submit the petition.

1. Launched 2022
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

«Просимо Президента України Володимира Зеленського зняти обмеження щодо виїзду за кордон для чоловіків 18-60 років ....» такими словами починалися багато написаних петицій - звернень від громадян України від початку воєнного вторгнення Росії в Україну. Ми ж просимо внести лише зміни до обмежень, враховуючи статистику по мобілізації :

«З початку війни:

1) до країни повернулося більш ніж 110000 чоловіків

2) до лав територіальної оборони записалося понад 100000 добровольців

3) понад 20000 людей записалися до інтернаціонального Легіону

4) особливий склад ЗСУ сягає понад 230000 людей

5) особливий склад МВС України більш ніж 165000 чоловіків

ЦЕ ДАЄ БІЛЬШ НІЖ 625000 осіб, абсолютна більшість з яких пройшли відповідне навчання, вміють поводитися зі зброєю, мають відповідний рівень фізичної та психологічної підготовки.

Виходячи з цього, просимо Вас, нашого президента України, з розумінням поставитися до нашої петиції.

ПРОСИМО, ДОЗВОЛИТИ ВИЇЗД ЧОЛОВІКАМ З ВИДОМ НА ПРОЖИВАННЯ У ЄВРОПІ, без привязки до штампу ПМЖ, які підкріплені європейськими документами. ЧОЛОВІКАМ у яких там робочі контракти, фірми де працюють люди, домівки, сім’ї залишились... Чоловіки які протягом кількох років вишукували та створювали там умови для праці, щоб підтримувати рідних в Україні, надсилаючи кошти в Україну, таким чином підтримуючи валютний обіг в країні. КОРИСТЬ ТАКИХ ЧОЛОВІКИВ У ЧАС РОССІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ ДЛЯ НАШОЇ КРАЇНИ, БУЛА Б У КІЛЬКА РАЗІВ БІЛЬШ ЗНАЧИМА В РАЗІ ВІДПРАВКИ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНУ ТА ДОПОМОГИ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ У ЄВРОПУ, в той час коли багато українських переселенців-біженців стикаються з проблемами адаптації, мови та незнання європейських норм життя. ЗАСТРЯВШИ В УКРАЇНІ В ЦЕЙ ЧАС, ЧОЛОВІКИ, ЯКІ ПРОЖИВАТЬ ЗА КОРДОНОМ ЗАЛИШАЮТЬСЯ БЕЗ ЗАСОБІВ НА ІСНУВАННЯ ЩО ТЯГНЕ ЗА СОБОЮ НЕПОПРАВНІ НАСЛІДКИ: коштів немає, домівок немає, речей в Україні немає так як, все їхне життя було за кордоном і саме головне їх сім‘ї також залишаються без коштів на існування.

Ми не погоджуємося з відповіддю радника МВС Вадимом Денисенко , який дав відповідь на подібні петиції та висловився проти ідеє зняття обмежень на виїзд чоловіків з України, приводячи необґрунтовані висновки, а зокрема з приводу скорочення валютних надходжень у країну від наших співвітчизників . Відповідно до цього можна сказати і запитати того ж Денисенко , яким чином будуть надходити кошти в країну якщо чоловіки, які працювали за кордоном змушені залишатися на территорії України. До того ж наш президент України закликав усіх приступити у містах не бойових дій до праці, для підтримки економіки України та нормалізації життєвих умов українців.

Що стосовно європейських документів, що засвідчують проживання власника за кордоном, дає повне право громадянину України на роботу та соціальний захист не потребує штампу ПМЖ.

Reason

1) до країни повернулося більш ніж 110000 чоловіків

2) до лав територіальної оборони записалося понад 100000 добровольців

3) понад 20000 людей записалися до інтернаціонального Легіону

4) особливий склад ЗСУ сягає понад 230000 людей

5) особливий склад МВС України більш ніж 165000 чоловіків

Thank you for your support

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

• Liebe Unterstützende,
    der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
    Ihr openPetition-Team