Security

5% achieved 5.000 for collection target
  1. Launched 08/07/2022
  2. Time remaining > 10 months

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Ініціюється рух з визнання геноциду росії проти України з метою припинення злочинних дій росії в Україні.

Визнання геноцидом дій росії проти України — це рух, який констатує, що дії росії з 24.02.2022 р. є актом геноциду українського народу, здійсненого путінським режимом.

Завдання:

1. Визнати геноцид росії проти України фізичними та юридичними особами (країнами; політичними, державними, регіональними чи місцевими одиницями в межах певної держави; релігійними, благодійними чи громадськими організаціями та ін.)

2. Засудити геноцид росії проти України фізичними та юридичними особами (країнами; політичними, державними, регіональними чи місцевими одиницями в межах певної держави; релігійними, благодійними чи громадськими організаціями та ін.)

Reason

З боку росії вчиняються злочинні дії з наміром знищити українів, як націю (Конвенція про запобігання злочину геноциду та покарання за нього, https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/995_155#Text), що включають 1) вбивство; 2) завдання важких тілесних ушкоджень та розумового розладу; 3) навмисне створення таких життєвих умов, які розраховані на повне або часткове знищення українців; 4) проводяться заходи, розраховані на запобігання дітонародження в середовищі українців; 5) відбувається насильницька передача дітей до іншої людської групи. Такі дії росії є злочинними й не мають відбуватися в цивілізованому світі XXI століття

Translate this petition now

new language version

Why people sign

on 30 Jul 2022

Я є українка вимушено мала лишити домівку і тікати з дитиною.

На Украине война ,убивают украинцев ,рушат нашу инфаструктуру

on 30 Jul 2022

Я Украинка,и вынуждена была покинуть свой дом,своих родных и уехать из страны,что мне этого не хотелось.Но вынуждена была это сделать ради спасения своих детей.

on 30 Jul 2022

Тому що я щодня бачу і чую бажання росіян знищити нас, нашу державність і звичайно, нас. Тому що ми обирали чесно свій уряд. Росія оббріхує нас та знищує

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/viznanna-genocidu-rosii-proti-ukraini/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET