Region: Pitești
Image of the petition Undă verde
Environment

Undă verde

Petition is directed to
Consiliul Local al Municipiului Pitești
178 supporters

Petition recipient did not respond.

178 supporters

Petition recipient did not respond.

 1. Launched 2021
 2. Collection finished
 3. Submitted on 29 Sep 2021
 4. Dialogue
 5. Failed

Prin această petiție cerem Consiliul Local al Primăriei Municipiului Pitești să hotărască punerea în aplicare a prevederilor legale privind Planul Local de Peisaj, spațiile verzi și spațiile de joacă, spațiile din curtea școlilor.
Atragem atenția că resursele orașului sunt utilizate inadecvat și nesustenabil - propunerea PUG nu face altceva decât să pună în lumină neglijarea sistematică a spațiilor verzi, a spațiilor publice, cu consecințe directe asupra calității vieții urbane.

Reason

Suntem mai mult decât îngrijorați de starea deplorabilă a spațiilor publice din Pitești. De ce acum? Pentru că în plină vară, în vacanță, se poate inventaria cel mai bine spațiul verde,locul de joacă și curtea școlii, pentru că există în lucru Planul Urbanistic General al Municipiului Pitești și mai ales, în condiții pandemice, vrem un mediu sănătos.
În acest sens pornim strângerea de semnături pentru a putea transmite Consiliului Local Pitești părerea cetățenilor asupra acestor lucruri.
Această petiție alături de lista cu semnături o vom înainta Primăriei Municipiului Pitești împreună cu o Notă de fundamentare privind necesitatea și oportunitate revizuirii inventarului spațiilor verzi, a organizării de concursuri de soluții privind proiectarea spațiilor de joacă, a spațiilor din curtea școlii, a spațiilor de odihnă și relaxare.

Thank you for your support, Coroș Iuliana from , Pitești
Question to the initiator

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 24 Monate nach dem Einreichen der Petition keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass der Petitionsempfänger nicht reagiert hat.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

 • Heute wurde die Petition offiziell eingereicht.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now