Region: Pitești
Environment

Undă verde

Petition is directed to
Consiliul Local al Municipiului Pitești
171 Supporters
2% achieved 7.500 for collection target
  1. Launched 04/08/2021
  2. Time remaining 13 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Prin această petiție cerem Consiliul Local al Primăriei Municipiului Pitești să hotărască punerea în aplicare a prevederilor legale privind Planul Local de Peisaj, spațiile verzi și spațiile de joacă, spațiile din curtea școlilor.

Atragem atenția că resursele orașului sunt utilizate inadecvat și nesustenabil - propunerea PUG nu face altceva decât să pună în lumină neglijarea sistematică a spațiilor verzi, a spațiilor publice, cu consecințe directe asupra calității vieții urbane.

Reason

Suntem mai mult decât îngrijorați de starea deplorabilă a spațiilor publice din Pitești. De ce acum? Pentru că în plină vară, în vacanță, se poate inventaria cel mai bine spațiul verde,locul de joacă și curtea școlii, pentru că există în lucru Planul Urbanistic General al Municipiului Pitești și mai ales, în condiții pandemice, vrem un mediu sănătos.

În acest sens pornim strângerea de semnături pentru a putea transmite Consiliului Local Pitești părerea cetățenilor asupra acestor lucruri.

Această petiție alături de lista cu semnături o vom înainta Primăriei Municipiului Pitești împreună cu o Notă de fundamentare privind necesitatea și oportunitate revizuirii inventarului spațiilor verzi, a organizării de concursuri de soluții privind proiectarea spațiilor de joacă, a spațiilor din curtea școlii, a spațiilor de odihnă și relaxare.

Thank you for your support, Coroș Iuliana from , Pitești
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

News

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Why people sign

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/unda-verde/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET
Return format
JSON

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international