Administration

Tit-Liviu Brăiloiu NU ne reprezintă pe noi, românii de pretutindeni!

Petitioner not public
Petition is directed to
Liviu Nicolae Dragnea
9 Supporters 6 in European Union
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched 2019
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Tit-Liviu Brăiloiu nu trebuie numit în funcția de ministru al românilor de pretutindeni! Îi cerem majorității parlamentare PSD-ALDE să își schimbe propunerea: dorim pe cineva care ne respectă, care ne poate reprezenta cu adevărat, care ne va apăra demnitatea și interesele. Dorim pe cineva care să ne redea încrederea pierdută!

Reason

Domnul Tit-Liviu Brăiloiu este un personaj care s-a remarcat de-a lungul carierei sale politice exclusiv prin lipsa de respect și de bun simț. Propunerea lui este o insultă la adresa tuturor persoanelor pe care va trebui să le reprezinte, este antiteza omului pe care l-am dori ca și reprezentant pentru românii din diaspora, pentru noi. Se demarcă în peisajul politic românesc prin comportamentul de o vulgaritate crasă, exemplificat prin cuvinte obscene (“Sugi p*la, prințesă”, vorbe aruncate parlamentarei Florina Presadă, ca urmare unor cadouri de Crăciun oferite de către aceasta colegilor ei din Parlament, printre care dn-ul Brăilescu, rezumă atitudinea sa față de femei) și violența fizică devenită o obișnuință pentru el (după ce a îmbrâncit neprovocat un alt deputat, pe dn-ul Iulian Bulai). De asemenea, se mai distinge prin disprețul său față de jurnaliști (să nu mai vorbim de românii “de joasă speță”, care nu au ajuns la funcția lui de senator, pe care o dezonorează pe zi ce trece), pe care îi consideră “ciobani”. Dar poate că lucrul pentru care s-a demarcat cel mai bine este dedicația lui în lupta ÎMPOTRIVA democrației, cerându-i doamnei ministru de Interne, Carmen Dan, limitarea dreptului la exprimare al cetățenilor pe platformele online (printre care Facebook). În aceste condiții, este imposibil pentru domnul Brăilescu să ne reprezinte!

Thank you for your support

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now