Tit-Liviu Brăiloiu nu trebuie numit în funcția de ministru al românilor de pretutindeni! Îi cerem majorității parlamentare PSD-ALDE să își schimbe propunerea: dorim pe cineva care ne respectă, care ne poate reprezenta cu adevărat, care ne va apăra demnitatea și interesele. Dorim pe cineva care să ne redea încrederea pierdută!

Reason

Domnul Tit-Liviu Brăiloiu este un personaj care s-a remarcat de-a lungul carierei sale politice exclusiv prin lipsa de respect și de bun simț. Propunerea lui este o insultă la adresa tuturor persoanelor pe care va trebui să le reprezinte, este antiteza omului pe care l-am dori ca și reprezentant pentru românii din diaspora, pentru noi. Se demarcă în peisajul politic românesc prin comportamentul de o vulgaritate crasă, exemplificat prin cuvinte obscene (“Sugi p*la, prințesă”, vorbe aruncate parlamentarei Florina Presadă, ca urmare unor cadouri de Crăciun oferite de către aceasta colegilor ei din Parlament, printre care dn-ul Brăilescu, rezumă atitudinea sa față de femei) și violența fizică devenită o obișnuință pentru el (după ce a îmbrâncit neprovocat un alt deputat, pe dn-ul Iulian Bulai). De asemenea, se mai distinge prin disprețul său față de jurnaliști (să nu mai vorbim de românii “de joasă speță”, care nu au ajuns la funcția lui de senator, pe care o dezonorează pe zi ce trece), pe care îi consideră “ciobani”. Dar poate că lucrul pentru care s-a demarcat cel mai bine este dedicația lui în lupta ÎMPOTRIVA democrației, cerându-i doamnei ministru de Interne, Carmen Dan, limitarea dreptului la exprimare al cetățenilor pe platformele online (printre care Facebook). În aceste condiții, este imposibil pentru domnul Brăilescu să ne reprezinte!

Thank you for your support, David Cian from , Lausanne
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version
pro

contra

Why people sign

• on 18 Apr 2019

Romanian expat

• Ramona Balint , Collegno

on 18 Apr 2019

Nu imi doresc sa fiu reprezentată în Guvernul României de o persoana cu competențe îndoielnice, care disprețuiește romanii din Diaspora.

• on 18 Apr 2019

Tit-Liviu Brăiloiu Nu Ne Reprezintă Pe Noi, Românii De Pretutindeni!

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/tit-liviu-brailoiu-nu-ne-reprezinta-pe-noi-romanii-de-pretutindeni/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET